Mrt

Sağlık alanından mezun olan ve meslek sahibi olmuş mezunlarımızı okulumuzda okumakta olan sağlık alanı öğrencileriyle buluşturarak, kariyer bilinci oluşturacak,  hedeflerinden ve hayallerinden vazgeçmemeleri gerektiğini vurgulayan bir söyleşi gerçekleştirdik.

Tüm katılımıcılara teşekkür ederiz

Mrt

13-17 Mart 2023 tarihleri arasinda okulumuz Erasmus+  INCLUSIVE CREATION OF ARTS projesinin calismalarina evsahipligi yapmistir.

Okulumuz ogretmen ve ogrrncileri Ersamus+  Inclusive Creation of Arts

projesinin Polonya'da gerceklestirilen faaliyetlerini basari ile tamamlamistir.

Kas

Okulumuzun yuruttugu Erasmus+ projelerinden "Eat Well Move Well"  proje calismalari 13-19 Kasim tarihleri arasinda öğrencilerimiz , bir öğretmen ve bir idareci ile  Portekiz de gerceklestirilmistir...

Mrt

İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. yıldönümü. İstiklal Marşı’nın unutulmaz şairi Mehmet Akif ERSOY’u saygıyla anıyoruz. İstiklal Marşı’nın anlam ve öneminin yeni nesle de aktarılması çok önemlidir