Sivil Savunma Kulübünün organizasyonu ile 11 aralık 2023 te okul konferans salonunda Türk Kızılayı Eğitim Yönetim Birimi tarafından

Doğal Afetler ve Afet Ekipmanları konulu bir seminer düzenlenmiştir.

Okulumuzda, İstanbul İtfaiyesi ile işbirliği kapsamında yangın tatbikatı  düzenlenmiştir. Tatbikata okulumuzun öğrencileri, öğretmenleri ve personelimiz katılmıştır.

Sınıflar arası futbol turnuvasında

Birinci 12/A

İkinci 12/C AMP

Üçüncü 9/B olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Turnuva organizasyonunu gerçekleştiren Beden Eğitimi Öğretmen arkadaşlarımıza  teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz onur kurulu belirlenen kriterlere göre sınıf panolarından 9-C sınıfını 1. olarak seçmiştir.

çalışmaları için kendilerini tebrik ediyoruz.

Kas

Erasmus+ programı kapsamında yürüttüğümüz projenin İstanbul'daki faaliyetleri başarı ile tamamlanmıştır.

Ekm

Okulumuz Sağlık Hizmetleri Alanı Öğretmenleri Fatma Gün ve Fatma Zengin, 11C SBT sınıfı  öğrencileriyle SBT Mesleki Uygulamaları dersi kapsamında, mikrobiyoloji ve biyokimya laboratuvar uygulamalarını yerinde görmek, cihaz, araç, gereç ve malzemeleri tanımak amacıyla Tuzla Devlet Hastanesi'ne bir eğitim gezisi düzenledi.

Ekm

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenlerinin ve Spor Kulübünün öğrencileriyle düzenlemiş olduğumuz sınıflar arası futbol turnuvası bugün itibariyle başlamıştır.

Ekm

12 ekim 2023 günü okulumuz seminer salonunda beden eğitimi öğretmenlerinin organize ettiği 12. sınıflara yönelik BESYO semineri düzenlenmiştir.

Eyl

Ögrencilerimiz,  18-24 Eylül 2023 tarihleri arasında Erasmus+  INCLUSIVE CREATION OF ARTS projesinin Hollanda' daki çalışmalarını başarı ile tamamlamıştır. Hollanda, Çekya, Romanya, Polonya, Danimarka ve Türkiye ' den ögrencilerin katıldığı faaliyetler Geleneksel Sanatlar ile ilgili olarak gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Ögrencilerimiz,  Erasmus+  INCLUSIVE CREATION OF ARTS projesinin Hollanda' daki çalışmalarına devam ediyor.

Eyl

18 - 24 Eylül 2023 tarihleri arasinda okulumuz ogretmen ve öğrencileri Erasmus+  INCLUSIVE CREATION OF ARTS projesinin Hollanda'da yapılacak calismalarina katılmak üzere yola çıktılar

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YİLI SENE SONU SERGİSİ (RENKLİ RESİM UYGULAMALARİ)

May

Öğretmenim Elimi Tut Projesi kapsamında Sağlık Elçileri olarak lösemide farkındalık projemiz "Kan Kahramanları" ile İstinye Üniversitesindeki sunum ve ödül törenine katıldık.

projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz...