May

Erasmus+ programı kapsamında yürüttüğümüz “Digital Dimension Improves Green Life” isimli projenin “Green citizienship” konulu çalışmaları okulumuzun ev sahipliğinde 29 Nisan-3 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Türkiye, Malta, Hırvatistan ve Polonya’dan öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı çalışmalarda digital dönüşüm,digital vatandaşlık ve bunların sürdürülebilir hayata etkileri ile ilgili çalışmalar yapılmıştır.

Nis

Türkiye Geneli Sağlıkçılar Yarışıyor Bilgi Yarışması İstanbul Finalinde okulumuz  dördüncü olmuştur.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri 15-19 Nisan tarihleri arasında  Erasmus+ “Sustainable Cooperation For Goals at VET Schools “ isimli projenin İtalya’daki çalışmalarını başarı ile tamamlamıştır. Türkiye, İtalya, Fransa ve Yunanistan’dan öğrenci ve öğretmenlerin katılım sağladığı çalışmalarda Sürdürülebilir Tarım, Tarım ürünleri ve sağlıklı beslenme konularında çalışmalar yapılmıştır. Ayrıca bu konular ile ilgili çalışma ziyaretleride yapılmıştır.

Nis

OkulumuzdA 04.04.2024 tarihinde eğitim çalışanlarina yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık eğitimi düzenlenmistir.

Mrt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında Diyetisyen Celil SABUNCULAR  tarafından 11-12-13 mart 2023 tarihinde gruplar halinde

736 öğrencimize beslenme eğitimi verilmiştir

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisinin düzenlediği "Nişantaşı Üniversitesi " gezisine 11 ve 12 .sınif ogrencilerimiz katıldi.

Mrt

Okulumuz 12 .sınif  öğrencileri ile birlikte Okan Üniversitesi'ne gezi düzenledik

200 öğrencimizin katidığı gezide öğrencilerimiz  aday ilişkileri müdürü Alper Tunga ÇAKICI 'nın konferansa da katıldılar.

1-7 MART DEPREM HAFTASI

Deprem Haftası’nda dünyanın en etkin deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunan ülkemizde vatandaşlarımızın depreme karşı hazırlıklı olmasının sağlanması,  depremden korunma yollarının anlatılması ve toplumda afete hazırlık bilincinin yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

Bu sebeple okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır ve AFAD Acil Uygulaması tanıtılmıştır

Şbt

Okulumuz öğretmen ve ögrencileri Erasmus+ PICTURES projesi çalismalari için İtalya'daki faaliyetlerine başladi.

Okulumuz onur kurulu başkanları ile okul kütüphanemizde  12.01.2024 Cuma günü

Samipaşazede Sezai'nin "Sergüzeşt" romanı söyleşisini  gerçeklestirdik.

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul öncesinden ortaöğretime kadar çocuklarımızın geleceğe güvenle adım atmaları, fiziksel, bilişsel ve sosyal yönden gelişimlerinin en iyi şekilde sağlanması için Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi himayelerinde başlatıldı. Ulusal ve uluslararası standart ve şartlara göre güvenilir gıdaya erişim süreçlerinin yönetilmesi amacı ile çocuklarımıza güvenilir ve kaliteli gıda servis edilen ortamların geliştirilmesi, öğrenci, öğretmen, veli ve diğer paydaşların katılımı ile programın etkinliğinin artırılması, sunulan şartların sürekliğinin sağlanması ve geliştirilmesi, sağlıklı beslenme ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılmasının teşvik edilmesi, obezite ile mücadele, gıda güvenliği, gıda güvencesi ve sunulan gıdanın kalitesi konularında farkındalığın artırılması yönünde faaliyetler planlanmaktadır.

12 Aralık 2023 tarihinde Okulumuz konferans salonunda  9.sınıf öğrencilerine "Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende"projesi kapsamında   Nurgül Turan tarafından Temel İlkyardım Eğitimi verildi.

Sivil Savunma Kulübünün organizasyonu ile 11 aralık 2023 te okul konferans salonunda Türk Kızılayı Eğitim Yönetim Birimi tarafından

Doğal Afetler ve Afet Ekipmanları konulu bir seminer düzenlenmiştir.