Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Şbt

11 şubattan geçerli ders programlarını görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız

Okulumuza ait bilanço aşağıdaki gibidir.

Sonuçları görmek için bağlantıya tıklayınız

Değerli öğrenci ve veliler;

Sizlere daha iyi rehberlik ve psikolojik danışma hizmeti verebilmemiz için bakanlık bir anket yapıyor.

Bu anketin amacı okulumuzda hangi rehberlik hizmetlerine ihtiyaç duyduğunuzu belirlemektir. Her soruda

A ve B olmak üzere iki ifade verilmektedir. Sorulara yanıt verirken iki rehberlik hizmetinden hangisine daha

çok ihtiyaç duyduğunuzu düşününüz. Soruda verilen iki rehberlik hizmetini karşılaştırınız ve her soruda iki

hizmetten sadece bir tanesini seçiniz.

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.